2023. február 7. kedd Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka, Jutocsa napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Gyarmati Dezső Kollégium

A Gyarmati Dezső Kollégium negyedik képzési alkalma

A kollégium célja az, hogy közösen gondolkodjanak a sport, a mozgás egészségmegtartó szerepéről. Közösen gondolkodjanak arról, hogyan és milyen formában lehet megszólítani minden korosztályt annak érdekében, hogy minél több időt töltsön aktív pihenéssel, mozgással.

Bővebben ...

Harmadik alkalommal találkoztak a Gyarmati Dezső kollégium résztvevői a Népfőiskolán

2019. november 23-án szombaton került megrendezésre a Gyarmati Dezső kollégium harmadik összejövetele.

Bővebben ...

Első alkalommal találkoztak a Gyarmati Dezső Kollégium hallgatói

2019. április 26-28. között tartották első összejövetelüket a Lakitelek Népfőiskola új kollégium képzése, a Gyarmati Dezső Kollégium hallgatói. A pénteki megnyitón Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Balogh Csaba, a Külgazdasági és Külügyminisztérium közigazgatási államtitkára köszöntötte a kollégium tagjait.

Bővebben ...

Gyarmati Dezső Kollégium indul a Népfőiskolán

A Lakiteleki Népfőiskola Gyarmati Dezső Kollégium néven 2019 áprilisában a sportvállalkozói ismeretek témakörében előadássorozatot indít. Ezzel emlékezünk Gyarmati Dezsőre, a rendszerváltás politikusára, az olimpiai bajnok sportvezetőre, a 21. század testnevelési és sportmozgalmi alapjait parlamenti munkájával meghatározó országgyűlési képviselőre.

Bővebben ...