2023. február 7. kedd Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka, Jutocsa napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


NAGY ALAJOS-KISHEGYI ELEK TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ - EREDMÉNYHIRDETÉS

A Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma 2021. július 12-én, immáron negyedik alkalommal hirdette meg a Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíjat.
Az ösztöndíjra azok a nappali, vagy levelező tagozatos egyetemista, főiskolás fiatalok, vagy most felvételiző, érettségizett diákok jelentkezhettek, akik legalább három esztendeje lakiteleki állandó lakcímmel rendelkeznek.
 
A döntés értelmében, ebben a tanulmányi félévben az alábbi 38 hallgató részesül a Népfőiskola ösztöndíjában:
 
Akócsi Zsófia
Aszódi Janka
Balla Sándor Márk
Baranyi Dániel
Baranyi Eszter
Bártfai Anna
Beke Bálint
Csíkos Lőrinc
Csíkos Tamás
Dencs Nikolett
Dugár Donát
Faragó Evelin
Gelányi Péter
Honti Dorka Laura
Kakó Csongor
Kakó Gellért
Kis Zsófia
Kiss Balázs
Kissebestyén Petra
Kovács Marcell
Kustár Csaba
Labancz Balázs
Nagy József
Nagy Kata
Nagy Kristóf László
Papp Kincső
Pataky Noémi
Rozsnyói Ákos
Rozsnyói Réka
Sallai Bence
Sánta Márton
Seres Vivien
Simonyi Martina
Sütő Benedek
Sütő Eszter
Szabó Réka
Tombácz Adél
Váradi Fruzsina
 
A nyertes pályázók tanulmányi eredményeik alapján havi 15.000-40.000 forint összegű ösztöndíjban részesülnek.
 
E tanulmányi félévben a hallgatók összesen havonta 880.000 Ft ösztöndíjat kapnak.
 
Gratulálunk a nyerteseknek!

Pályázati felhívás tanulmányi ösztöndíjra

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma 2018-ban Nagy Alajos – Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíjat alapított. A 2018/2019. tanévben összesen 2.800.000 Ft-ot, a 2019/2020. tanévben 7.400.000 Ft-ot, a 2020/2021.tanévben 7.425.000 Ft-ot folyósítottunk lakiteleki diákok részére.

Bővebben ...

NAGY ALAJOS-KISHEGYI ELEK TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ 2. FÉLÉV - EREDMÉNYHIRDETÉS

A Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma 2020. július 10-én, immáron harmadik alkalommal hirdette meg a Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíjat. Az ösztöndíjra azok a nappali, levelező tagozatos egyetemista, főiskolás fiatalok, vagy most felvételiző érettségizett diákok jelentkezhettek, akik legalább három esztendeje lakiteleki állandó lakcímmel rendelkeznek. Az előző tanulmányi félévben 33 hallgató részesült a Népfőiskola ösztöndíjában.

Bővebben ...

NAGY ALAJOS-KISHEGYI ELEK TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ - EREDMÉNYHIRDETÉS

A Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma 2020. július 10-én, immáron harmadik alkalommal hirdette meg a Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíjat. Az ösztöndíjra azok a nappali, vagy levelező tagozatos egyetemista, főiskolás fiatalok, vagy most felvételiző érettségizett diákok jelentkezhettek, akik legalább három esztendeje lakiteleki állandó lakcímmel rendelkeznek.

Bővebben ...

Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíj díjazottjai

A Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma döntött a Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíjra pályázók nyerteseiről. A döntés értelmében, ebben a félévben az alábbi személyek kapnak ösztöndíjat a lakiteleki Népfőiskolától:

Bővebben ...

Módosított határidő: Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíj

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma 2018-ban Nagy Alajos tanulmányi ösztöndíjat alapított. Az előző tanévben összesen 2.800.000 Ft-ot folyósítottunk lakiteleki diákok részére. Azok az egyetemista, főiskolás, lakiteleki fiatalok jelentkezhetnek, akik legalább három esztendeje lakiteleki állandó lakcímmel rendelkeznek és előző félévük tanulmányi eredményét, átlagát, fényképes önéletrajzot, valamint a kitöltött pályázati adatlapot postán határidőre megküldik (Népfőiskola Alapítvány, 6065 Lakitelek, Felsőalpár 3.).

Bővebben ...

Szeptemberben indul a Nagy Alajos-ösztöndíj program Lakiteleken

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma Nagy Alajos ösztöndíjat alapított Lakiteleken élő főiskolás és egyetemista fiatalok részére. Az Alapítvány egykori kurátoráról elnevezett ösztöndíj első alkalommal a 2018/2019. tanév első félévében kerül folyósításra.

Bővebben ...

Nagy Alajos tanulmányi ösztöndíj

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma Nagy Alajos ösztöndíjat alapított. Az ösztöndíjat olyan főiskolások és egyetemisták részére hirdettük meg, akik Lakiteleken élnek. A pályázók március 15-ig adhatták le jelentkezésüket. A jelentkezés feltétele a lakiteleki állandó lakcím, iskolalátogatási/jogviszony igazolás és önéletrajz voltak.

Bővebben ...

XII. Kistérségi és kisközösségi televíziók filmszemléjének eredménye

A Lakiteleki Népfőiskola, a Szent István Egyetem és a Dunaversitas Egyesület idén XII. alkalommal hirdette meg a Kistérségi és Kisközösségi Televíziók Filmszemléjét. Az idei Lakatos Vince filmrendező emlékére tartott szemlének 2011. november 7 és 10-e között, a Lakiteleki Népfőiskola adott otthont.

Bővebben ...