2023. február 7. kedd Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka, Jutocsa napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Időszaki kiállítások

Meghívó a Pedagógus képzőművészeti alkotótábor záró kiállítására

A Népfőiskola Alapítvány szeretettel meghívja Önt és családját a Pedagógus képzőművészeti alkotótábor záró kiállítására.

Bővebben ...

Nagy Abiáta: "Ahogy a világot látom" című kiállítása a Népfőiskolán

Az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért egyesület szervezésében 2020. február 28-án nyílik meg Nagy Abiáta: "Ahogy a világot látom" című kiállítása a Lakitelek Népfőiskola Gálfalvi termében.

Bővebben ...

Meghívó az „EZER ÉS EZER JEL" című időszaki kiállításra

2020. február 17-én nyílik meg az „EZER ÉS EZER JEL - Őstörténetünk kaukázusi forrásai – Honfoglaló magyar jellegű leletek Oroszországból” című időszaki kiállítás, a Magyarságkutató Intézet és a Magyar Nemzeti Múzeum szervezésében.

Bővebben ...

Kiállítás nyílt a Népfőiskola Gálfalvi termében

Az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért egyesület szervezésében nyílt meg Mohácsi Anita: Monokróm blues elnevezésű kiállítása a Lakitelek Népfőiskola Gálfalvi termében pénteken.

Bővebben ...

Koren Kinga tervezőgrafikus kiállítása a lakiteleki Népfőiskolán

2019. november 22-én nyílt meg Koren Kinga tervezőgrafikus kiállítása a lakiteleki Népfőiskola Gálfalvi termében.

Bővebben ...

Meghívó a Kecskemét-Nagybánya Festőiskola Alkotótáborának kiállítására

2018. május 10-én, csütörtökön 16.30-kor nyílik meg a Kecskemét-Nagybánya Festőiskola Alkotótáborának kiállítása. Megnyitja: Molnárné Lezsák Anna, a Népfőiskola Alapítvány igazgatóhelyettese és Turai Kamill esztéta.

Bővebben ...

Aba Béla életmű-kiállítása nyílt meg a Lakitelek Népfőiskolán

Aba Béla poszterei és könyvborítói hozzátartoznak az elmúlt fél évszázadhoz, különösen a rendszerváltozás eseményeihez, amelyeket sok tekintetben meg is határoztak - mondta W.-Nemessuri Zoltán író a Lakitelek Népfőiskolán a tervezőgrafikus életmű-kiállításának megnyitóján szombaton.

Bővebben ...

Meghívó Aba Béla kiállítására

Tisztelettel meghívjuk Önt, Családját és kedves Barátait Aba Béla Lakiteleken megrendezésre kerülő életmű kiállítására, melynek megnyitója 2018. február 24-én 15 órakor lesz a Népfőiskola Lakodalmas házának különtermében. Megnyitja Balogh László, a Közszolgálati Közalapítvány elnöke, köszöntőt mond Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Bővebben ...

Pillanatok címmel nyílt kiállítás a Népfőiskolán

A Lakitelek Népfőiskola Lakodalmas Házának rendezvénytermében nyílt fotó kiállítás Tóth Sándor Zoltán, lakiteleki fotós fényképeiből. A fotó kiállítás megnyitóján Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke, az Országgyűlés alelnöke bemutatta a művészt.

Bővebben ...

Kárpát-medencei vándorkiállítás nyílt a Népfőiskolán

A Közi Horváth József Népfőiskola 2016 tavaszán hirdette meg „Az én templomom” című országos rajzpályázatát az általános iskolák alsó tagozatos diákjainak. A pályázóknak a lakóhelyük, vagy a szívüknek legkedvesebb templomát, avagy annak egy belső részét kellett megjeleníteni.

Bővebben ...