2023. február 7. kedd Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka, Jutocsa napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Időszaki kiállítások

Kiállítás nyílt a Kecskeméti - Nagybányai Festőiskola alkotótáborában készült munkákból

2016. október 22-én nyílt kiállítás azokból a festményekből, amelyeket a Kecskeméti - Nagybányai Festőiskola alkotótáborában készítettek a művészek. A közel két hetes alkotás eredményét a Lakiteleki Népfőiskola Kölcsey Házában tekinthették meg az érdeklődők.

Bővebben ...

Kiállítás nyílt a képzőművészeti Pedagógus Alkotótábor festményeiből

Véget ért a Pedagógus Alkotótábor a Lakiteleki Népfőiskolán. A művészek egy teljes héten át alkottak a Népfőiskola területén és környékén. Munkájuk eredményét egy kiállításban összegezték. A tárlaton nívós alkotások mutatták be az alkotók szemével látott lakiteleki, szentkirályi vagy tiszaalpári tájat, az épített örökségeket, templomokat.

Bővebben ...

A Nagybányai-Kecskeméti Alkotótábor záró kiállítás megnyitója

A mai nap reggelén a Népfőiskola Kölcsey házának galériájában egybegyűltek alkotók, vendégek, érdeklődők, hogy az immáron kilencedik éve megrendezésre kerülő Nagybányai-Kecskeméti Festőiskola Alkotótábor kiállításának megnyitóján részt vehessenek.

Bővebben ...

Meghívó - kiállítás megnyitóra

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit a Nagybányai-Kecskeméti Festőiskola alkotótábora kiállításának megnyitójára.

Részletekhez kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Kiállítás megnyitó - meghívó

A Népfőiskola Alapítvány szeretettel meghívja Önt és kedves családját a Szappanos István festőművész alkotásaiból rendezett kiállítás megnyitójára.

Részletekhez kattintson a Tovább gombra!

Tovább

Kecskeméti – Nagybányai festőiskola

2009 tavaszán, március 29. és április 29. között immár negyedik alkalommal került sor a kecskeméti és nagybányai alkotók közel két hetes táborára Lakiteleken, a Népfőiskolán.

Bővebben ...

Bahget Iskander kiállítás

Bahget Iskander2009. május 21-én, a Fiatal Írók Találkozójának 30. Évfordulójának tiszteletére rendezett két napos konferencia keretében nyitottuk meg Bahget Iskander fotóművész kiállítását a Népfőiskola Kölcsey-házában.

Bővebben ...