2023. január 29. vasárnap Adél napja van. Holnap Martina, Gerda napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Wesselényi Miklós Kollégium

Kollégiumi hétvége - Helyi értékek, Hungarikumok

A Wesselényi Miklós Népfőiskolai, a Varga Domokos Nagycsaládos és a Ravasz László - Ordass Lajos Közéleti kollégiumok vasárnap délelőtti közös előadássorozatának témája a helyi értékek és Hungarikumok volt.

Bővebben ...

Wesselényi Miklós Népfőiskolai Kollégium indul Lakiteleken

 Kárpát-medencei magyar népfőiskolai mozgalom megújítása érdekében Wesselényi Miklós Népfőiskolai Kollégium indul decemberben Lakiteleken – közölte Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány Lakitelek kuratóriumának elnöke az MTI-vel.

Bővebben ...

Új kollégiumi képzés: Wesselényi Miklós Népfőiskolai Kollégium

A Kárpát-medencei magyar népfőiskolai mozgalom megújítása érdekében a Lakiteleki Népfőiskola 2011. telén Wesselényi Miklós Népfőiskolai Kollégiumot indít. A kurzus elsődleges célja a hagyományos népfőiskola szellemiségével közösségszervező gyakorlati ismeretek elsajátítása.

Tovább