2023. február 7. kedd Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka, Jutocsa napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Ibero-America Kollégium

Kollégiumok kopjafaállítása a Népfőiskolán

Az elmúlt hétvégén tartotta záró rendezvényét az Ibér–Amerika Kollégium és Kerkai Jenő Népfőiskolai Kollégium. Mindkét kollégium 2 év leforgása alatt külön munkát folytatott, a résztvevők előadásokon és különböző programokon vehettek részt.

Bővebben ...

Befejezi munkáját az Ibéro–Amerika Kollégium

„Világok találkozása” – ez volt a hívó gondolata a Lakiteleki Népfőiskolán működő Ibér-Amerika Kollégiumnak, melynek hivatalos képzési időszaka két és fél év után a hétvégén ér véget.

Bővebben ...

Kihelyezett Ibér-Amerika Kollégiumi hétvége Szankon

Szankon, az 1451-ben már írásos emlékekben említett településen tartotta kihelyezett hétvégi alkalmát a Lakiteleki Népfőiskola Ibér-Amerika Kollégiuma.

Bővebben ...

Megkezdődött a Kárpát-medencei Népfőiskolai Szabadegyetem

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Népfőiskolai Alapítvány kuratóriumának elnöke a Lakiteleki Népfőiskolán tartott megnyitón hangsúlyozta, hogy a szabadegyetem olyan meghívásos nemzetpolitikai műhely, amely az elmúlt hónapok népfőiskolai törekvéseit, feladatait, eredményeit, tapasztalatait összegzi.

Bővebben ...

Chrudinák Alajos az Iszlám Állam térhódításáról

2015. február 28-án „Háborúból háborúba – az Iszlám Állam térhódítása” címmel tartott előadást a Panoráma című televíziós műsor egykori legendás műsorvezetője, Chrudinák Alajos a Népfőiskola Kölcsey Házában, a Keleti Nyitás Kollégium, az Ibero-Americá, a Kerkai Jenő Népfőiskolai Kollégium, valamint számos érdeklődő jelenlétében.

Bővebben ...

Kínai nagykövet: Magyarország keleti nyitás politikája találkozik Kína nyugati nyitás politikájával

Kína magyarországi nagykövete szerint országa nyugati nyitás politikájának és Magyarország keleti nyitás politikájának találkozása számtalan új lehetőséget biztosít a két ország számára. Erről a nagykövet a Lakiteleki Népfőiskolán, a Keleti Nyitás Kollégium, a Kerkai Jenő Kollégium és az Ibero-Amerikai Kollégium hallgatói előtt tartott előadásában beszélt vasárnap.

Bővebben ...

Ibéro-Amerika Kollégium indul a Lakitelek Népfőiskolán

A Lakitelek Népfőiskola szakmai képzést indít Ibéro-Amerika Kollégium elnevezéssel márciusban - közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a népfőiskola alapítója szerdán az MTI-vel.

Bővebben ...

Ibero-Amerikai Kollégium - felhívás

A Lakitelek Népfőiskola szakmai képzést indít „Ibéro-Amerika Kollégium” elnevezéssel 2014 márciusában. A kollégium célja az ibéro-amerikai országokkal való diplomáciai kapcsolatépítés bemutatása, az ezzel összefüggő alapismeretek átadása, így a célországok megismertetése a résztvevőkkel.

Részletekért kattintson a Tovább gombra!

Tovább