2023. február 7. kedd Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka, Jutocsa napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Szent-Györgyi Albert Kollégium

Szent-Györgyi Albert Kollégium - a negyedik képzési alkalom programja


A Szent-Györgyi Albert Kollégium negyedik képzési alkalma 2011. szeptember 30. – október 2. között kerül megrendezésre.


Tovább

Beszámoló a Szent-Györgyi Albert kollégium második hétvégéjéről

Míg az első, februári képzési alkalom az addig csak önéletrajzi adatokat valóságos személyekké, a Lakiteleket Szentkirállyal összekötő út menti épületegyüttest az alma matert jelentő Népfőiskolává és az ismeretlent közös élményekké változtatta, addig a május 6-8. között megtartott kollégiumi hétvége sűrűbbé és erősebbé szőtte a mindannyiunkat összekötő hálót.

Tovább

Beszámoló a Szent-Györgyi Albert Kollégium első hétvégéjéről

2011 februárjának végén, a Népfőiskolán útjára indult a három új kollégium, melyek legfőbb célja Lakitelek közösségteremtő szellemiségének továbbvitele. Annak ötletét, hogy a jövőben induló, valamely kollégium középpontjába a tudományt kellene helyezni, 2010 februárjában került először megfogalmazásra – a szervezés és az előkészítés így egy teljes évet felölelt.


Tovább

Szent-Györgyi Albert Kollégium

Képtárunk új galériával frissült

Időpont: 2010. február 25-27.

Ide kattintva megtekinthetik a képeket

Elindult a Szent-Györgyi Albert Kollégium

Összefoglaló a képzési program első hétvégéjéről

2011. február 25-én hóesésre ébredt Magyarország, de ez sem tántorította el kollégistáinkat, hogy belekezdjenek a lakiteleki képzési programba.


Tovább

Három kollégium búcsúzott

A Balázs Ferenc Népfőiskolai, a Szent-Györgyi Albert és az Apor Vilmos Közéleti Kollégiumok utolsó, záró hétvégéje kicsit kötetlenebb, de annál meghittebb volt, mert a búcsúzás és a karácsony közeledte mindenkit közelebb húz egymáshoz.

Bővebben ...

Három szakkollégium képzési programja zárult le a Népfőiskolán


Az Apor Vilmos Közéleti Kollégium, a Balázs Ferenc Kollégium valamint a Szent-Györgyi Albert Kollégium kétéves képzési programja fejeződött be vasárnap a Lakitelek Népfőiskolán.

Tovább