2023. február 5. vasárnap Ágota, Ingrid napja van. Holnap Dorottya, Dóra, Titanilla napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


ANTOLÓGIA  

       Üdvözlet az Olvasónak!

    Az Antológia Nyomda 1990. augusztus 1-jén alakult jelentős külföldi tőke (Kanada), valamint hazai és lakiteleki cégek, ill. néhány magánszemély részvételével. A tulajdonosok változása (tőkeemelés, kivásárlás) során jelenleg a Lakitelek Alapítvány és a Népfőiskola Alapítvány a cég tulajdonosa.

    Az első tíz könyv még a könyvkiadási joggal is rendelkező Nyomda kiadásában jelent meg, majd 1993-94-ben a könyvek kiadását önálló cég, az Antológia Kiadó Kft. végezte. 1994 szeptemberétől a hatékonyabb gazdálkodás érdekében a két cég lényegében összevonódott. A mai világban nem kis eredmény, hogy az Antológia Kft. már 30 éve folyamatosan működik!
 
    Az Antológia Kiadó elsősorban igényes szépirodalmi és történelmi tárgyú könyvek megjelentetésére vállalkozik. A világ minden tájáról érkezett/érkező kéziratok többsége megjelent eddig, azonban számos könyv kiadásáról éppen a támogatottság hiánya, ill. nem elégséges volta miatt kellett lemondanunk. Eddig pontosan 362 könyvet adtunk ki.
 
   A népfőiskolai beruházás keretében megújult Nyomda jelenleg összehasonlíthatatlanul jobb feltételekkel, jobb körülmények között, új épületben, új nyomdagépek, felszerelések és munkatársak segítségével tevékenykedik. Gyors, színvonalas munka, megbízható minőség!
 
Lakitelek, 2021. február 12.

Agócs Sándor

ügyvezető igazgató, felelős szerkesztő

 

 „Nincs idő tévutakra!”

ANTOLÓGIA 2

Elérhetőségeink:

H-6065 Lakitelek, Felsőalpár 3.
Tel:+36 76/549-045 
  Honlap: http://antologia.hu / E- mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.