2023. január 29. vasárnap Adél napja van. Holnap Martina, Gerda napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


A Népfőiskola Alapítvány kuratóriuma 2020. július 10-én, immáron harmadik alkalommal hirdette meg a Nagy Alajos - Kishegyi Elek tanulmányi ösztöndíjat. Az ösztöndíjra azok a nappali, levelező tagozatos egyetemista, főiskolás fiatalok, vagy most felvételiző érettségizett diákok jelentkezhettek, akik legalább három esztendeje lakiteleki állandó lakcímmel rendelkeznek. Az előző tanulmányi félévben 33 hallgató részesült a Népfőiskola ösztöndíjában.

 A 33 fiatal közül voltak, akik befejezték főiskolai, egyetemi tanulmányaikat, voltak, akiknek tanulmányi eredménye nem érte el a minimális, 3,5 tizedes átlagot. Ennek értelmében az alábbi 26 hallgató kapja a 2020/2021. tanév második félévében a Népfőiskola ösztöndíját:

Akócsi Zsófia
Baranyi Eszter
Bártfai Anna
Bátor Barbara
Csíkos Lőrinc
Csordásné Mihály Andrea
Dencs Nikolett
Faragó Evelin
Honti Dorka Laura
Kis Zsófia
Kiss Barbara Fanni
Kiss Boglárka
Kovács Marcell
Labancz Balázs
Nádudvariné Révész Dóra
Nagy Kata
Nagy Kristóf László
Pataky Noémi
Rozsnyói Ákos
Rozsnyói Réka
Sallai Bence
Sánta Márton
Seres Vivien
Sütő Eszter
Szabó Réka
Tombácz Adél
 
A nyertes pályázók tanulmányi eredményeik alapján havi 15.000-40.000 forint összegű ösztöndíjban részesülnek. E tanulmányi félévben a hallgatók összesen havonta 695.000 Ft ösztöndíjat kapnak. 
 
Gratulálunk a nyerteseknek!