2023. február 7. kedd Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka, Jutocsa napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


A fedett uszoda Rátz Péter tervei alapján épült, 1994 tavaszán került átadásra. A Népfőiskola hallgatói és a vendégek szabadidős tevékenységét szolgálja, de elsősorban tanuszodaként működik. Lakitelek, Szentkirály és Nyárlőrinc települések általános iskolásai és óvodásai tanulnak itt úszni. A csecsemők (3 hónapos kortól) és a kisgyermekek részére szombatonként szervezett „bébi uszi” igen közkedvelt.A fedett uszoda Rátz Péter tervei alapján épült, 1994 tavaszán került átadásra. A Népfőiskola hallgatói és a vendégek szabadidős tevékenységét szolgálja, de elsősorban tanuszodaként működik. Lakitelek, Szentkirály és Nyárlőrinc települések általános iskolásai és óvodásai tanulnak itt úszni. A csecsemők (3 hónapos kortól) és a kisgyermekek részére szombatonként szervezett „bébi uszi” igen közkedvelt.

Az uszoda 2007. október 20-án megkapta a Gyarmati Dezső Tanuszoda nevet, a névadó 80. születésnapja alkalmából rendezett ünnepség keretében.


Az egészségmegőrzés nagyon fontos, ezért az uszodában sószauna és sószoba áll a vendégek rendelkezésére.

2014. október 16-tól a Tanuszoda két szabadtéri medencével bővült.

Az egész évben nyitva tartó a 205 m2 alapterületű 38 Co-os termálmedence ötféle élményelemmel és egyik oldalán fedett résszel várja a kikapcsolódni vágyókat.

A 32 m2 alapterületű 32 Co-os gyermekmedencét június 1. és szeptember 30. között használhatják a 6 éven aluli gyerekek.

Vendégeink kikapcsolódását kiegészíti az uszodában nyitva tartó büfé.

Minden páratlan vasárnap délután 16 és 17 órakor ingyenes vízi tornán vehetnek részt az uszoda és termálfürdő vendégei.