2021. október 17. vasárnap Hedvig, Hédi napja van. Holnap Lukács napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Gyarmati Dezső Kollégium

A kollégium célja az, hogy közösen gondolkodjanak a sport, a mozgás egészségmegtartó szerepéről. Közösen gondolkodjanak arról, hogyan és milyen formában lehet megszólítani minden korosztályt annak érdekében, hogy minél több időt töltsön aktív pihenéssel, mozgással.Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója arról beszélt a hallgatóknak, hogy a Zrt. hogyan, és miért illeszti be a testnevelést és a sportot az üzleti filozófiájába.


Dr. Priczinger Péter, a Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke előadásában ismertette a Magyar Kerékpáros szövetség tevékenységét.


Sáfár Tamás, a Kecskeméti Első Sor Kerékpáros Sportegyesület elnöke tájékoztatta a jelenlévőket az Egyesület tevékenységéről. Beszámolt arról, hogyan vált egyesületté, aktív sportkedvelők gyűjtőhelyévé egy szabad ég alatt mozogni szeretők közössége.


Paed Dr. Dobay Beáta Phd, a Selye János Egyetem tanszékvezetője, SJE sportközpont vezetője előadásában kifejtette, hogyan hatnak az iskolai sporttanfolyamok a felnőttkori sporttevékenységére.


A kollégiumi találkozó záró előadásában Molnár Arnold, a Nimród Sport egyesület elnöke ismertette a footgolf játékot és annak szabályait. Ezt követően a pályán, egy bemutató után, a hallgatók is kipróbálhatták a még kevésbé ismert labdajátékot.Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!