2023. február 7. kedd Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka, Jutocsa napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hungarikum vetélkedő

Az első forduló 50 kérdéses tesztjét sikeresen kitöltők a mai napon megkapták a második forduló feladatsorát. A megoldások beküldési határideje: 2019. március 15. A feladatokat sikeresen megoldó 7. és 8. osztályos csapatok közül 16-16 csoport vehet részt az elődöntőben.
A Lakiteleki Népfőiskola – a Magyar Országgyűlés, a Hungarikum Bizottság és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával – a tavalyi évet követően újra meghirdette vetélkedőjét a hungarikum mozgalom népszerűsítése, valamint nemzeti értékeink megismertetése érdekében. A játékos vetélkedőre most a Kárpát-medencei általános iskolák 7. és 8. osztályában tanuló diákok és felkészítő tanáraik jelentkezhettek.


Az első forduló 50 kérdéses tesztjét sikeresen kitöltők a mai napon megkapták a második forduló feladatsorát. A megoldások beküldési határideje: 2019. március 15.


A feladatokat sikeresen megoldó 7. és 8. osztályos csapatok közül 16-16 csoport vehet részt az elődöntőben.


Az elődöntő majd azt követően a döntő időpontja:

7. osztályosok számára: 2019. április 3. (elődöntő), április 4. (döntő)

8. osztályosok számára: 2019. május 22. (elődöntő), május 23. (döntő)


Az elődöntőnek és a döntőnek a Lakiteleki Népfőiskola ad otthont.

Ha bármilyen kérdés felmerül, kérjük írjanak email-t a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!


Jó munkát, jó vetélkedést kívánunk!


Az első forduló feladatlapjának megoldásait itt olvashatják!Kövesse Lezsák Sándor tevékenységét facebook oldalán is!