2021. szeptember 23. csütörtök Tekla, Lina napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Apor Vilmos Kollégium

Apor Vilmos Közéleti Kollégium

Balázs Ferenc Kollégium

Szent-Györgyi Albert KollégiumApor Vilmos Közéleti Kollégium: azokat a Kárpát-medencében élő fiatal katolikusokat (18-35 év) kívánja megszólítani, akik hivatást éreznek arra, hogy az evangéliumi értékek alapján kapcsolódjanak be a magyar közéletbe.

A részletes kiírás letöltéséhez kattintson ide!


Balázs Ferenc Kollégium: célja a magyar népfőiskolai mozgalom megújítása, amihez népművelők, pedagógusok, közművelődésben dolgozók, ilyen szakirányú egyetemisták, főiskolások és mindazok jelentkezését várja, akik népfőiskolát szerveztek, vagy szerveznek, illetve érdekli őket a felnőttképzés világa.

A részletes kiírás letöltéséhez kattintson ide!


Szent-Györgyi Albert Kollégium: célja a keresztény fiatal kutatók, tudósok, oktatók összefogása és megerősítése, valamint olyan elméleti és gyakorlati tudással, továbbá megfelelő kapcsolatrendszerrel történő felvértezése, amely erős alapot biztosít számukra kiemelkedésükhöz, hivatásuk példaértékű műveléséhez, valamint eredményeik össztársadalmi szintű hasznosulásához.

A részletes kiírás letöltéséhez kattintson ide!