2020. december 5. szombat Vilma napja van. Holnap Miklós, Döniz napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Községi megemlékezést tartottak az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 59. évfordulója alkalmából Lakiteleken, a Templom téren.
Az ünnepség kezdetén a Templom téri parkban lévő '56-os kopjafánál Zobokiné Kiss Anita polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd az Eötvös Iskola diákjai ünnepi műsorát Olajos István iskolaigazgató vezette fel. Ezt követően ünnepi beszédet mondott: dr. Longauer Tibor, az 1956-os Pesti Srácok Alapítvány kuratóriumának elnöke.

A Népfőiskola Alapítvány 2015. évi Kátay-ösztöndíját átadta: Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a térség országgyűlési képviselője. Az ösztöndíjat Vaszi Levente kósteleki hagyományőrző, a Fölszállott a páva díjnyertes énekese kapta.


További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban