Ma 2019 december 8. vasárnap, Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Lakitelek Népfőiskola épületeinek rekonstrukciója és fejlesztése keretében a beruházás első része befejeződött, a második ütem folyamatban van.

A Népfőiskola Alapítvány a beruházás ideje alatt is várja Látogatóit programjaival, szolgáltatásaival, melyekről továbbra is tájékoztatjuk honlapunk olvasóit.


Hírek

Szilveszterezzen a Hungarikum Ligetben, Lakiteleken!

E-mail Nyomtatás PDF

Köszöntse velünk az Újévet a Népfőiskola Lakodalmas Házában, ahol szép környezetben, finom ételekkel és italokkal tölthetjük együtt az év utolsó éjszakáját! Zene: Belicza András és barátai. Belépődíj: 10.000 Ft. Svédasztalos vacsora, egy pohár pezsgő, éjféli menü.

Tovább
 

Töltse az ünnepeket a Hungarikum Ligetben

E-mail Nyomtatás PDF

Szeretnénk felhívni Kedves Vendégeink figyelmét, hogy decemberben az ünnepi időszakban karácsonykor és szilveszterkor is szeretettel várjuk Önöket. Az alábbiakban szeretnénk bemutatni Önöknek a karácsonyi és szilveszteri csomagajánlatainkat.

Tovább
 

Petőfi-díjat kapott Lezsák Sándor és Szájer József

E-mail Nyomtatás PDF

2019. december 2-án adták át az idei Petőfi-díjat Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Szájer József európai parlamenti képviselő részére Budapesten a Terror házában.

Tovább
 

XI. FiPoliT - pályázati felhívás

E-mail Nyomtatás PDF

Az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület, valamint a lakiteleki Népfőiskola közös szervezésében kerül megrendezésre 2020. március 27-29-én a XI. Fiatal Politológusok Találkozója. A konferencián a harminc évvel ezelőtt, 1990 tavaszán megtartott első szabad választásokra emlékezünk.

Tovább
 

A Nimród Footgolf Sportegyesület Mikulás Amatőr Kupát rendez

E-mail Nyomtatás PDF

A Nimród Footgolf Sportegyesület és a Hungarikum Liget – Lakitelek Népfőiskola szervezésében megrendezésre kerül a Nimród Footgolf Mikulás amatőr kupa. A verseny időpontja: 2019. december 08. 9:30. Kérjük, 2019. december 06-ig jelezze részvételi szándékát a résztvevők számával együtt Baukó Ferenc, a Népfőiskola Hungarikum Liget Sportszervezője felé.

Tovább
 

Megkezdődött a XIX. Lakiteleki Filmszemle

E-mail Nyomtatás PDF

Tizenkilencedik alkalommal kerül megrendezésre 2019. november 26-29. között a Lakiteleki Filmszemle a Népfőiskolán. A Kósa Ferenc emlékezetére meghirdetett Filmszemle versenyprogramjába az idén 31 alkotás került be.

Tovább
 

Harmadik tematikus találkozójához érkezett a Neumann János Kollégium

E-mail Nyomtatás PDF

A Neumann János Kollégiumot a Lakiteleki Népfőiskola és Nemzeti Művelődési Intézet indította útjára ez év tavaszán.

Tovább
 

Footgolf bemutató Nyárlőrincen

E-mail Nyomtatás PDF

Nyárlőrincen a tegnapi napon Baukó Ferenc a Hungarikum Liget – Népfőiskola Alapítvány sportszervező irányítása mellett a nyárlőrinci általános iskolások kipróbálták a Szerencsejáték Zrt. támogatásával vásárolt mobil footgolf lyukakat.

Tovább
 

Az idén utoljára találkoztak a Kína Kollégium tagjai

E-mail Nyomtatás PDF

A Kína Kollégium negyedik képzési alkalma 2019. november 22. és szeptember 24. között zajlott. A találkozó tematikájának középpontjában a kínai hadviselés, valamint a kínai gazdaság állt.

Tovább
 

Egy hazug korszak felszámolói voltak a valóság jegyesei

E-mail Nyomtatás PDF

Ötven éve jelent meg a Kilencek antológiája, az Elérhetetlen föld: az évfordulót ünnepelték a Polgárok Házában a hétvégén, ma pedig az Eötvös Collegiumban emlékművet avatnak.

Tovább
 


1. oldal / 192

Állásajánlatok


Aktuális állásajánlatok

Webkamera

Lakitelek Népfőiskola animált kameraképe

Kattintson a képre!

Eseménynaptár

<< 2019. December >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Magyar Örökség

Magyar Örökség Díj
2003 március 22-én a Magyar Örökség Díj kuratóriuma pedagógiai és közösségszervező munkássága elismeréséül Magyar Örökség Díjat adományozott a Lakiteleki Népfőiskolának.

Támogatás


A XIX. Lakiteleki Filmszemle zsűri tagok tiszteletdíjának támogatása szakmai program megvalósítását a 2019. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Közhasznúság


Közhasznúsági jelentéseink