Állásajánlataink
Takarító munkatársat keresünk PDF Nyomtatás E-mail

A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres takarító munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

Tovább
 
Konyhai kisegítő munkatársat keresünk PDF Nyomtatás E-mail

A Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres konyhai kisegítő munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

Tovább
 
Vagyongazdálkodási referens munkatársat keres az NMI PDF Nyomtatás E-mail

A Nemzeti Művelődési Intézet munkatársat keres vagyongazdálkodási referens munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban. Az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Kft. a Népfőiskola Alapítvány intézményrendszeréhez tartozó, jogilag önálló intézmény.

Tovább
 
TB- és bérügyintéző munkatársat keres az NMI PDF Nyomtatás E-mail

A Nemzeti Művelődési Intézet munkatársat keres TB- és bérügyintéző munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban. Az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Kft. a Népfőiskola Alapítvány intézményrendszeréhez tartozó, jogilag önálló intézmény.

Tovább
 
Számviteli ügyintéző munkatársat keres az NMI PDF Nyomtatás E-mail

A Nemzeti Művelődési Intézet munkatársat keres számviteli ügyintéző munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban. Az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Kft. a Népfőiskola Alapítvány intézményrendszeréhez tartozó, jogilag önálló intézmény.

Tovább
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2