Kösöntyű Néptánccsoport
Néptáncosok szakmai alkotótábora a Népfőiskolán – felhívás PDF Nyomtatás E-mail

Néptáncosok szakmai alkotótábora lesz a lakiteleki Népfőiskolán 2019. június 30 és július 6. között. Szakmai alkotótáborunkban néptáncosok ismereteit bővítjük jobbágytelki és melegföldvári táncok tanításával, élő zenével. Jobbágytelke Erdélyben, a Nyárád mentén található település. Táborunkba a településről várunk hagyományőrző táncospárokat, akik falujuk táncát fogják nekünk tanítani, viseletét bemutatni. Melegföldvár szintén Erdélyben, a Mezőségen található falu. Balogh Ildikó és Fantoly Gyula gyűjtötte fel táncukat, ezt tanítják meg a tábor résztvevőinek.

Tovább
 
Sepsiszentgyörgyi fiatalok a Kösöntyű Néptánctáborban PDF Nyomtatás E-mail

Július 1-8. között ismét megrendezésre került Lakiteleken a Népfőiskola Kösöntyű Néptánctábora. Rendhagyó módon ebben az esztendőben a környékbeli táncos lábúak mellett a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium Népi Együttese is a tábor vendége volt.

Tovább
 
Kösöntyű Néptánccsoport jubileumi gálaműsora PDF Nyomtatás E-mail

A 25 éves Kösöntyű Néptánccsoport 2018. április 28-án, szombaton 16 órakor jubileumi gálaműsort tart „Táncos évtizedek 1993-2018” címmel. Szeretettel várunk mindenkit!

Tovább
 
25 esztendős évfordulójára készül a Kösöntyű Néptánccsoport PDF Nyomtatás E-mail

Lezsák Sándorné és Fantoly Gyula 25 esztendeje vezeti a lakiteleki Kösöntyű Néptánccsoportot. A csoport tagjai csütörtök este Lezsák Sándor házában az évfordulós rendezvény részleteit egyeztette. Az ünnepi műsor 2018-ban, késő tavasszal lesz.

Tovább
 
Néptáncosok Szakmai Tábora - Videó PDF Nyomtatás E-mail

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány Kösöntyű néptánccsoportja idén 21. alkalommal rendezte meg a Néptáncosok szakmai alkotótáborát. Az alábbi rövid összefoglaló videóban a tábor legizgalmasabb pillanatait tekinthetik meg.

Tovább
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 6